logo HaarmanB ICT

foto toetsenbord
Wij
maken werk

van uw ICT


home | nieuws | diensten | AKTIES | faq | downloads | tarieven | referenties | contact


adsl
hardware
advisering / consultancy
webdesign
PC-onderhoud
data recovery
PC Strippenkaart
Software-licenties
Online backup
projectmatig werken
Beheer via internet
Tekst op papier digitaliseren


Diensten - Hardware

HaarmanB ICT is een betrouwbare partner als het aankomt op het geven van advies en leveren van complete notebook/PC-oplossingen, netwerkcomponenten, Internettelefoons, inktcartridges, etc. Alle ingekochte producten ondergaan een ingangscontrole op volledigheid en werking.

Garantie altijd en ondersteuning indien gewenst. Vraag gerust of HaarmanB ICT het door u gewenste product kan leveren. Door samenwerking met betrouwbare leveranciers bent u verzekerd van a) een goed hardware advies en b) een gunstige prijs.

HaarmanB ICT is wederverkoper van o.a. de volgende merken.


DrayTek
De firma DrayTek heeft in haar producten een geïntegreerde mix van geavanceerde firewalls, VPN in combinatie met VoIP, analoge en ISDN telefonie.
Het assortiment bestaat ondermeer uit Gigabit breedband routers, glasvezel-, VDSL2-, SDSL- en ADSL2/2+ modem/routers, IPPBX, IP DSLAM, VoIP, anti-virus, anti-intrusion, anti-spam en wireless apparatuur. Met dit uitgebreide assortiment kan DrayTek voor elke toepassing een geschikt product aanbieden.


ACTi

De firma ACTi Corporation Taiwan heeft in kort tijdsbestek een sterke marktpositie weten te verwerven in de IP-camera markt. Door een sterke ambitie en visie op deze markt is ACTi momenteel een van de snelst groeiende IP camera producenten ter wereld.
Door de ontwikkeling van een complete productlijn met geavanceerde IP-camera’s en het gratis ter beschikking stellen van een basis NVR oplossing heeft ACTi met haar wereldwijde partners vele grote projecten tot een succes kunnen brengen.


Tiptel

Tiptel Nederland is al sinds 1993 actief op de consumenten- en zakelijke telecommunicatiemarkt en biedt een zeer complete lijn telecommunicatieapparatuur. Van DECT telefoontoestellen tot complete IP oplossingen, van telefoonbeantwoorders tot GSM toestellen. Tiptel heeft inmiddels een ruime ervaring opgebouwd en bruikbare kennis opgedaan doordat Tiptel distributeur is van toonaangevende merken.


Yeastar

Asl u behoefte heeft aan een telefooncentrale zijn er tegenwoordig een tweetal opties:

  • telefooncentrale 'in de cloud'
  • telefooncentrale op locatie

De firma Yeastar biedt een assortiment telefooncentrales voor plaatsing op locatie aan (IPPBX) waarmee voor elke situatie een passend schaalbare oplossing voorhanden is.

 


Agnitum
De firma Agnitum is in Nederland weliswaar wat onbekend, maar biedt met de Outpost-serie een uitstekende softwarematige firewall en/of antivirus oplossing aan.
HaarmanB ICT is in Nederland de distributeur en verzorgt tevens de Nederlandse vertaling.

 

erkend Service Partner van Stellar Data Recovery!
Stellar Data Recovery
In die gevallen waar een data-drager niet meer benaderbaar is (gevallen, brandschade, etc.) werken wij samen met de firma Stellar, een profesioneel datarecovery bedrijf.


Openingstijden: werkdagen 09:00 - 17:00 Sitemap CiWeb Webdesign en HaarmanB ICT
Het Rocht 65 email: support@haarmanb-ict.nl Disclaimer en Algemene Voorwaarden
9481 HJ Vries KvK: 4072901 Privacyverklaring
+31 (0)592 580 170 IBAN: NL97 INGB 0001665510 Klachtenregeling
  BIC: INGBNL2A Beheer-op-Afstand