logo HaarmanB ICT

foto toetsenbord
Wij
maken werk

van uw ICT


home | nieuws | diensten | AKTIES | faq | downloads | tarieven | referenties | contact


adsl
hardware
advisering / consultancy
webdesign
PC-onderhoud
data recovery
PC Strippenkaart
Software-licenties
Online backup
projectmatig werken
Beheer via internet
Tekst op papier digitaliseren


Downloads

Waarschuwing!:
Pogingen om op een andere wijze toegang tot onze downloadserver te krijgen anders dan het ophalen van onderstaande beschikbare bestanden resulteert automatisch in blokkering van de toegang tot onze server. Tevens zal de betreffende netwerkbeheerder van de poging op de hoogte worden gesteld.

Warning!:
Attempts to gain access to our downloadserver other than downloading of available files will automatically result in blocking access to our server. Beside that the appropriate network manager will be notified.

 

Voor uitleg over onderstaande software wordt u verwezen naar de Dienstenpagina.

N.B.: het is mogelijk dat het gebruik van een proxyserver (tijdelijk) moet worden uitgeschakeld.

N.B.: installeren van software geschiedt altijd op eigen risico. HaarmanB ICT aanvaardt daarom geen enkele aansprakelijkheid, verplichting of verantwoordelijkheid voor fouten ontstaan door het installeren van onderstaande programma's.

 

Software onder licentie


MailWasher Pro

Leverancier Firetrust heeft helaas geen Nederlandse versie van MailWasher beschikbaar. De Engelse versie is wel te downloaden:
MailWasher Pro
(versie: 7.7)Benign

Leverancier Firetrust heeft helaas geen Nederlandse versie van MailWasher beschikbaar. De Engelse versie is wel te downloaden:
Benign
(versie: 1.5)NetInfo

Leverancier Tsarfin heeft helaas geen Nederlandse versie van NetInfo beschikbaar. De Engelse versie is wel te downloaden:
NetInfo
(versie: 8.6)NetGong
Leverancier Tsarfin heeft helaas geen Nederlandse versie van NetInfo beschikbaar. De Engelse versie is wel te downloaden:
NetGong
(versie: 8.6)

 

Software met abonnement

Beheerde Antivirus
Indien u al beschikt over een bestaande firewall, maar nog niet over een goede antivirusbescherming is één van de optionele modules via onze dienst 'Systeem Bewaking op Afstand' een goede keuze: Beheerde Anti-virus.
Met deze virus-bescherming heeft u naar het scannen en verwijderen van malware geen omkijken meer naar.
'Beheerd' wil zeggen dat HaarmanB ICT dat dit geheel voor haar rekening neemt.

Beheerde Beveiliging
Beheerde Beveiliging biedt niet alleen alles wat onder Beheerde Antivirus valt, maar bovendien een Beheerde Firewall en Veilig Surfen.
Veilig Surfen behoedt u voor het kunnen openen (ook via onzichtbare links!) van websites die onder bepaalde categorie vallen.

DataSAFE Online
Zoals op de dienstenpagina is te lezen kan via HaarmanB ICT een abonnement genomen worden op het via Internet veiligstellen van uw gegevens. Zie genoemde pagina voor details.

Om van deze dienst gebruik te kunnen maken is alleen een lokaal op een werkplek geïnstalleerde toepassing nodig. Voor de ondersteunde besturingssystemen is de betreffende versie hier op te halen (versie 14.0.0.14169):
Windows (32- en 64-bit)
Mac OS X
GNU/Linux (i386, x86-run)
GNU/Linux (i386, x86-deb)
GNU/Linux (i386, x86-rpm)GNU/Linux (amd64, x64-run)
GNU/Linux (amd64, x64-deb)
GNU/Linux (amd64, x64-rpm)

Neem na ophalen contact met ons op voor hulp bij installatie of opvragen van de benodigde aanmeldgegevens.

Wilt u zelf uw backupaccounts beheren? Installeer dan het CMC-programma (Engelstalig). Op aanvraag krijgt u van HaarmanB ICT de benodigde aanmeldgegevens.
CMC (32- en 64-bit)Software zonder licentie


TeamViewer
TeamViewer is een no-nonsense beheer-op-afstand applicatie. Met ingang van december 2010 wordt dit programma door HaarmanB ICT gebruikt om klanten op afstand van dienst te kunnen zijn middels de dienst 'Beheer-op-Afstand'. Voor details omtrent deze dienstverlening wordt u verwezen naar de betreffende pagina.

De huidig door ons in gebruik zijnde versie is 9.x en is in drie varianten vanaf onze website beschikbaar:
a) TeamViewer voor de 'vraagkant' (Nederlands, geen installatie nodig).
Bij het aanklikken van deze link wordt een programma opgehaald welke u dient uit te voeren. Pas ná het doorgeven van een zgn. sessie ID kan een hulpverlener uw systeem overnemen.

b) TeamViewer voor de 'hulpkant' (Nederlands, installatie optioneel)
Bij het aanklikken van deze link wordt het installatiebestand voor de hulpverlener opgehaald. Om deze variant te kunnen gebruiken dient u deze te installeren. Ook hier geldt dat pas ná het doorgeven van een zgn. sessie ID en bijbehorende pincode een hulpverlener uw systeem kan overnemen.

c) TeamViewer Host (Nederlands of Engels)
De Host versie is primair bedoeld voor niet-direct toegankelijke systemen, zoals servers. Een versie in de taal van het betreffende besturings-systeem wordt u op verzoek toegestuurd.

Overigens wordt op de website van TeamViewer (www.teamviewer.nl) een uitgebreide toelichting omtrent de functionaliteiten gegeven.

 

Openingstijden: werkdagen 09:00 - 17:00 Sitemap CiWeb Webdesign en HaarmanB ICT
Het Rocht 65 email: support@haarmanb-ict.nl Disclaimer en Algemene Voorwaarden
9481 HJ Vries KvK: 4072901 Privacyverklaring
+31 (0)592 580 170 IBAN: NL97 INGB 0001665510 Klachtenregeling
  BIC: INGBNL2A Beheer-op-Afstand