logo HaarmanB ICT

foto toetsenbord
Wij
maken werk

van uw ICT


home | nieuws | diensten | AKTIES | faq | downloads | tarieven | referenties | contact


adsl
hardware
advisering / consultancy
webdesign
PC-onderhoud
data recovery
PC Strippenkaart
Software-licenties
Online backup
projectmatig werken
Beheer via internet
Tekst op papier digitaliseren


Diensten - Systeem- en netwerkbeheer

Bij systeem- en netwerkverkeer denken wij niet alleen aan (bedrijfsmatige) servers en werkplekken, maar ook aan de computers bij de mensen thuis.

Het komt steeds vaker voor dat computergebruikers last hebben van ‘onverklaarbare zaken’ op hun notebook/PC of thuisnetwerken. De werkplek wordt vaak als ‘instabiel’ ervaren. Veelal zijn termen als malware of spyware niet bekend.
Of wordt het belang van een virusscanner onderschat… En terwijl de oplossing èn preventie vaak hierin gezocht dient te worden.

E-mail is waarschijnlijk een van de meest gebruikte toepassingen op het Internet. Miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken dit medium dagelijks om met andere mensen in contact te komen en te blijven. E-mail bestaat in allerlei soorten en maten; van simpele "platte" tekst tot mooie tekst met kleuren en plaatjes. Met behulp van e-mail kunt u ook bestanden aan andere mensen toesturen, hetgeen zowel voor privé- als voor zakelijk gebruik goed van pas komt.

Elke gebruiker van e-mail komt echter steeds vaker in aanraking met de minder aangename aspecten van e-mail. Als u een e-mailadres heeft dan ontvangt u niet alleen e-mails van vrienden, kennissen en zakenrelaties, maar zult u ook te maken krijgen met bijvoorbeeld spam, virussen en phishing. Tenzij u uiterst zorgvuldig met uw e-mailadres omgaat, zult u waarschijnlijk dagelijks inmiddels meer ongewenste dan gewenste e-mails ontvangen, die soms zelfs verstuurd lijken te zijn door mensen of organisaties die u vertrouwt!

Gelukkig zijn hier maatregelen tegen te nemen. HaarmanB ICT kan u hierin adviseren en/of bijstaan.


Openingstijden: werkdagen 09:00 - 17:00 Sitemap CiWeb Webdesign en HaarmanB ICT
Het Rocht 65 email: support@haarmanb-ict.nl Disclaimer en Algemene Voorwaarden
9481 HJ Vries KvK: 4072901 Privacyverklaring
+31 (0)592 580 170 IBAN: NL97 INGB 0001665510 Klachtenregeling
  BIC: INGBNL2A Beheer-op-Afstand